ON! Fest ще расте, започва подготовка за 2015-а

Четвъртото издание на най-голямото събитие за градска култура, музика и игри в България ON! Fest, ще прескочи 2014, за да прерастне в още по-голямо събитие с много нови изненади през 2015 г. Желанието на организаторите е да достигнат по-голям мащаб, както и да подобрят качеството на предлаганите атрактивни зони. В последните три години, ON! Fest, стартиран от група ентусиасти, лавинообразно покачи интереса към себе си. Достигайки 15 000 души, минали през вратите на ON! Fest 2013, фестивалът се превърна в едно от най-големите и посещавани събития през изминалата година. За да отговори на този интерес и предложи още по-интересни, качествени и уникални преживявания на младите, фестивалът ще започне своята подготовка за 2015 г. още от днес.

“Тази година ON! Fest няма да се случи, защото вярваме, че този проект може да съществува още дълго, да става все по-голям и дори да прескочи границите на държавата. За да постигнем това, обаче, са необходими много промени и по-голям ресурс - както човешки, така и финансов. ON! Fest стартира като хоби, нещо, което всеки от нас правеше в свободното си време, но резултатите му отдавна надминаха тези граници. Всички ние искаме да поемем въздух и направим съзнателни стъпки така, че ON! Fest да порастне и стане още по-добър”, заяви Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.

Организаторите няма да променят основната концепция, обединяваща на едно място съвременната градска и гейминг култура, а напротив - ще работят за създаването на още по-атрактивни и интересни зони, както за посетителите, така и за участниците. ON! Fest 2015, ще бъде отново през септември, а до тогава всеки, който има идеи за развитието на фестивала, може да ги сподели във фейсбук страницата - https://www.facebook.com/ONfest

ON! Fest е фестивал, който предлага микс от най-различни събития и активности, вълнуващи младото поколение – Гейминг, Музика, Cosplay, Графити, Танци, Паркур, различни видове спорт, много награди за всички участници и зрители, и много емоции.

За повече въпроси по темата и за контакт с организаторите: contacts@onfest.bg