bg | en
27
дни
13
часа
до началото
Организатор
Спонсори
Follow onfestbg on Twitter
Anime

И тази година на ON! Fest ще има зона, посветена на съвременната и традиционна японска култура. Феновете на аниме и манга, както и тези, които не са много запознати с нея, но искат да научат повече, ще могат да се насладят на много интересни неща. На първо място това са различните щандове, лекции, изложби, на които може да научите повече за японската култура, и дори да си закупите нещо за спомен. Може да се включите в различните ни конкурси, или да се научите да правите интересни неща на работилничките.

Разбира се няма да се пропусне и кулминацията на зоната ниCosplay състезанията!

Workshop
Workshop

Организаторите от клуб Накама са подготвили поредица от работилници –  оригами и коригами (във второто хартията се реже), пиксел арт (с мъниста се прави образ на аниме/манга герой) и стийм пънк бижута и ръчно направени картички и тефтери. Посетителите ще могат да се сдобият и с уникални аниме фигурки, комикси, тениски, дизайнерски аксесоари, рисунки и др.

Записвания - на място!

Внимавайте, броя на участниците на всички уъркшопи е ограничен!

Зона 18+

За първа година в ON! Anime ще има и зона само за пълнолетни. В нея ще видите специални събития, прожекции и още:

  • изложба
  • лекции
  • работилници
  • прожекции
  • японски фетиши
  • еротика
  • хорър
Steampunk
AMV (Anime Music Videos)
AMV

АМV (Anime Music Video) е популярно сред аниме феновете по целия свят явление, което представлява видео клип, съчетаващ подбрани кадри от дадени аниме, манга или видео игри. Участниците подбират кадри от съответните тематични източници и ги комбинират помежду им, като слагат и свободно подбрана музика.

Пикът на създаването на АМВ клипове в България е между 2005 и 2008 г. От тогава има много добри създатели на клипчета, включително такива, печелили награди на световно ниво. Тъй като на Aniventure винаги са се организирали конкурси за АМВ-та, добрите, създадени преди, потъват в забрава. За ON! Fest 2012 сме подбрали специална колекция от най-добрите АМВ-та създавани в България изобщо.  

 

2014 © On! Fest / onfest.bg
Copyright by Gaming Entertainment Ltd
Developed by Devture Ltd